WISOPTIC Fa'atuina Faiga Fa'apa'aga Fa'atasi ma Inisitituti Su'esu'e Agava'a e Lua

WISOPTIC Fa'atuina Faiga Fa'apa'aga Fa'atasi ma Inisitituti Su'esu'e Agava'a e Lua

Ina ua mavae le tele o tausaga o le felagolagomaʻi faʻatasi ma le WISOPTIC, e lua suʻesuʻega inisitituti na auai aloaia i le fesoʻotaʻiga atamai a le kamupani.

O le International College of Optoelectronic Engineering a Qilu University of Technology (Shandong Academy of Sciences) o le a fausia se "Optoelectronic Functional Crystal Materials and Devices Joint Innovation Lab" i le WISOPTIC. Ole su'esu'ega tu'ufa'atasi lea ole a fesoasoani i le WISOPTIC e fa'aleleia ana oloa o lo'o iai ma atina'e oloa fou ma tekonolosi fa'aonaponei.

Harbin Institute of Technology o loʻo nofoia se tulaga taua tele i le matata o tekonolosi laser i Saina. O le mamalu o le WISOPTIC e avea ma "Fa'ainisinia-Iunivesite-Su'esu'ega Base" a lenei iunivesite lauiloa. O le WISOPTIC o loʻo i ai faʻamoemoega sili e leai se felagolagomaʻi lea o le a mautinoa ai le faʻaleleia atili o lona gafatia e tuʻuina atu auaunaga faʻapitoa i tagata faʻatau i le lalolagi atoa. 

harbin
ql

I le taimi nei, e mafai foi e iunivesite ona faʻamanuiaina mai la latou galulue faʻatasi ma WISOPTIC - o le a tele atu le avanoa mo a latou suʻesuʻega e faʻaoga i le laina gaosiga.  

O le fa'atūina o faiga fa'apa'aga ma a'oa'oga su'esu'e, o se tasi lea o ta'iala autu tau atina'e a le WISOPTIC o lo'o fa'amoemoe e avea ma tagata tomai fa'apitoa e tu'uina atu meatotino tau le atamai ae le na'o oloa masani.   


Taimi meli: Me-13-2020